Workshop driptaart

Altijd al je eigen driptaart willen maken? 
Je kan het vanaf nu leren met een workshop van Mini Bakery.

Workshop driptaart maken

 
Deze workshop is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren maken van een prachtige en heerlijke driptaart.
Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je een driptaart kunt maken die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook geweldig smaakt.
Je leert hoe je de taart perfect doorsnijdt en vult met een heerlijke zwitserse room vulling. Daarna leer je hoe je een crumbcoat maakt en de taart strak afsmeert met meringue botercrème. Vervolgens leer je hoe je een chocolade drip op de taart aanbrengt voor een prachtig en smakelijk accent.


Tot slot krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen persoonlijke touch toe te voegen aan de decoratie van de taart. 

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze workshop is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van een prachtige en heerlijke driptaart.
 

Ik kom graag bij je op locatie om de workshop te geven. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte met een grote tafel, een magnetron en een koelkast waar de taarten in kunnen koelen.

Ik zorg voor alle benodigdheden, waaronder ingrediënten, gereedschap en decoraties.
De workshop is geschikt voor groepen vanaf 5 personen. Dit maakt het perfect voor een verjaardagsfeestje, een teambuilding evenement of gewoon een gezellige middag met vrienden en/of familie. 

Wacht niet langer en boek nu de workshop driptaart maken voor een onvergetelijke en smakelijke ervaring!Kosten

Tijdens de workshop gaan we per persoon een 8/10 persoons driptaart maken.
De kosten van de workshop driptaart maken bedragen €45,- per persoon, inclusief alle benodigde materialen en instructies.


De workshop wordt gegeven bij jou op locatie!
Ik bereken een kilometervergoeding van € 0,25 per kilometer. 

Duur van de workshop: +/- 2,5 uur